Kas

Okulumuz emekli öğretmenleri Günay ÇINAR ve Nursel AKÇAY ile halen görevde bulunan Rabia AKAN ,Erbay OTYILDIZ ile Harun BARTU, Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, öğretmenlerle birlikte anıta çelenk sunmasıyla başlayan törende 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Uğurelli, törene katılan öğrencilere seslenerek, "Bugün biz öğretmenlerimizin günü. Yarın siz gençler arasında öğretmenlik yapacak olanlar var. Geleceğimizin teminatı olan siz gençler yarınımızın öğretmenleri olacaksınız." dedi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Kutlama Programı Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi tarafından gerçekleşti. Kültür Merkezi Lale Salonunda düzenlenen programa Manisa Valisi Enver Ünlü ve protokol üyeleri öğretmenlere karanfil takdim etti.

Manisa'da mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin Türk bayrağı açarak yemin etmesi salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

Kas

4 yaş A şubesi öğrencileri Kızılay haftasında Manisa Kızılay merkezini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz Kızılay'a çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyelerini durumu olmayan küçük arkadaşlarına verilmek üzere teslim ettiler. Yardımlaşmayı yerinde kendileri gerçekleştirdiler. Bundan çok memnun olduğunu söyleyen Kızılay yetkilileri çocuklarımızın Kızılay gönüllüsü olduğunu söyleyerek çocuklara Kızılay gönüllüsü rozeti takıp boyama kitapları hediye ettiler.

Kas

"MANİSA SANA KANIM FEDA" PROJEMİZ KAPSAMINDA OKULUMUZDA DÜZENLENEN KAN BAĞIŞI TOPLAMA KAMPANYASINA, İKİDEN FAZLA VELİ GÖNDEREREK KATKI VEREN ÖĞRENCİLERİMİZE KIZILAY TARAFINDAN GÖNDERİLEN MADALYALARINI TAKDİM ETTİK.

Kas

1/C öğrencileri Anne yazmayı öğrendi.Annelerine magnet yapıp kalıcı hediyelerini sundu.

Kas

Kelebekler Sınıfı, Kızılay Haftası kapsamında, drama çalışması gerçekleştirdi.

Ekm

⭐️1-B29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YIL HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

2E Sınıf Başkanı ve Sınıf Başkan Yardımcısını seçti

Ahmet Baran Güventürk -Başkan

Muhammed Ensar Erbıçakçı -Bşk. Yardımcısı

Ekm

2-A Sınıfı Cimnastik Takımı Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında 24.10.2023 Salı günü, Cumhuriyet Meydanı'nda gösterilerini başarıyla sergilediler.

Ekm

1G Sınıfından  öğrencimiz Saim Karanfil SMA hastası Mihra HELİN'e yardım kampanyasına oyun konsolu almak için biriktirdiği tüm parasını yardım için gönderdi...

TEŞEKKÜRLER SAİM..