Ock

5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.   Bu çerçevede, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı, her yıl Ocak ayının ikinci haftasında (08-12 ocak 2024) Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri düzenlemektedir.

Ara

2-A Sınıfı öğrencileri sağlıklı kalabilmek için dengeli beslenmeye uygun olarak kendi hazırladıkları sadviçleri afiyetle yediler. Sonra sağlıklı yaşamak için gerekli olan ağız ve diş temizliği için doğru diş fırçalama tekniğini uygulamalı olarak öğrendiler.

Ara

2-A Sınıfından Nilda Cingöz'ün "Bir Avuç Merhamet" adlı şiir kitabı çıktı. Minik Şairimiz imza gününde Okul Müdürümüz Oktay Arslan 'a, okul müdür yardımcılarımıza, öğretmenine ve arkadaşlarına kitaplarını imzalayıp armağan etti.

Ara

2-A Sınıfı öğrencileri  kukla yapıp drama etkinlikleri yaptılar.

Sınıf  başkanı seçilen Derin Beyazbulut arkadaşlarına vaad ettiği formaları arkadaşlarına dağıttı. Daha önce de kız arkadaşlarına hatıra defteri dağıtmıştı.