Cumhuriyet İlkokulu

Akmescit Mah. İzmir Cad. No 273
Vizyon
İlçemizdeki eğitim bölgesinde sosyal ve akademik yönden başarıyı yakalamış; sahip olduğu “Beyaz Bayrak’ın devamını sağlayabilen bir kültür merkezi haline gelmek.
Misyon
Cumhuriyet İlkokulu olarak; Bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşan, bilgisini kullanabilen moral ve motivasyonu yüksek, girişimci, kendisine güvenen, milli ve manevi değerlere bağlı sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek onları orta öğretime ve hayata hazırlamak için varız.
Başarılar
2014/2015 Eğitim Öğretim yılında Manisa İlinde Değerler eğitimi etkinliklerinde "Atık pil ve atık Yağ toplama" etkinliğinde il birincisi olduk. Aynı yıl anasınıfımızda "sabır"konusunda il birincisi olmuştur.
Kaloriferli (doğal gaz)
Ulaşım
Şehiriçi 3,7,10 numaralı şehiriçi dolmuşları okulumuzun karşısından geçmektedir.
Akmescit Mah. İzmir Cad. No:273
Merkez
Çocuk oyunları, Akıl oyunları eksersiz çalışması, cimnastik kursu
Proje Çalışmaları