OKULUM TEMİZ BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDIK

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı kapsamında ; Okul Müdürü Mustafa ÇALIK başkanlığında , okulumuz müdür yardımcısı Mehmet Kadri GÜLTEKİN'in hazırlamış olduğu dosya komisyon tarafından tam not aldı. Okulumuz bütün çalışanlarının desteği şile bütün şartlar yerine getirilerek "Okulum Temiz" belgesini almayı hak etti. Bu kapsamda emeği geçen başta okul müdürü Mustafa ÇALIK, Mehmet K.GÜLTEKİ ve bütün çalışanları tebrik ederiz.

Sayın velilerimiz her şey sevgili çocuklarımız için güvenle okulumuza gönderebilirsiniz. Çocuklarımız okulda güvende. Sizlere verdiğimizde sizlerde bizler gibi hassas davranın. Hep birlikte bu süreci aşacağız. Biz sizlerle varız.

Okul idaresi

23-10-202023-10-202023-10-2020